ARRANGEMENTEN

Heb je een verjaardag, een babyshower, je diploma gehaald of heb je een tante uit Marokko en die komt? Voor groepen van tien personen of meer hebben we bij BUUR een speciaal arrangement. Je bestelt niet van de kaart, maar krijgt van alles wat en daarom ook voor ieder wat wils. Met allergieën of dieetwensen houden we rekening, maar laat dit wel even van tevoren weten.

Wil je er graag een nog groter feest van maken? Dat kan ook. Neem contact met ons op als je langs wil komen met grotere groepen, dan bespreken we samen de mogelijkheden.

 
Biertap.jpg
 

BORRELS

BUUR heeft een ruim assortiment aan speciaalbieren, wijnen en lekkere borrelhapjes, en daarom kan je bij ook ons goed terecht voor een borrel. Ook hier geldt: neem contact met ons op, want we nemen graag alle mogelijkheden met je door!

 
 

AANSCHUIFTAFEL

Met onze aanschuiftafel brengen we mensen van verschillende leeftijden en achtergronden samen. Dit doen we door elke doordeweekse dag een om 17:30 een lekkere en gezonde maaltijd voor maar 6,50 te serveren. Ook als je iets minder wil uitgeven, kan je dus bij BUUR terecht. Geniet samen met andere gasten van een lekkere lasagne, chili sin carne of mac and cheese. De maaltijden zijn vegetarisch, maar voor een kleine meerprijs kan je een lekker biologisch of duurzaam stukje vlees of vis toevoegen. Het menu van de aanschuiftafel kan je hier vinden. Let wel op, want je kan alleen om 17:30 mee-eten, dus wees op tijd! Ook is reserveren voor de aanschuiftafel verplicht, voor 14:00 ‘s middags.