Werner

Werner

Ik ben vooral druk met Marketing & Communicatie, Evenementen en Arbeidsparticipatie. Ik zorg dat er iedere maand mooie activiteiten worden geprogrammeerd, en ben het aanspreekpunt voor mensen die graag een optreden bij BUUR willen verzorgen. Er kan veel: of je nu muziek wilt maken of een lezing wilt organiseren, laat het me even weten. Verder draag ik er zorg voor dat BUUR een fijne werkplek is voor mensen die om wat voor reden dan ook niet op een reguliere werkplek terecht kunnen, stage willen lopen of een leer-werkplek zoeken. Met meer dan 10 jaar ervaring bij diverse re-integratiebedrijven weet ik intussen welke begeleiding mensen nodig hebben voor een prettige ontwikkeling op de werkvloer. Ten slotte loop ik ook nog regelmatig rond met een dienblad en ben ik altijd in voor een praatje.

Het mooie aan BUUR is dat er zo veel verschillende mensen met verschillende dingen bezig zijn. Om dat goed te kunnen doen moet er goed afgestemd worden met elkaar en moet duidelijk zijn wie je waarvoor nodig hebt. Ik probeer al deze betrokken mensen een plek te geven en aan elkaar te binden zodat BUUR de bruisende en diverse plek is die het wil zijn.

Daniel

Daniel

Jorit

Jorit

Ik houd me voornamelijk bezig met de organisatorische kant van BUUR. Ik probeer BUUR zo breed mogelijk inzetbaar te maken voor de gasten: we willen klaar staan voor een verjaardagsfeestje, een huiskamerconcert, een buffet van een internationale gastkok of een literaire avond. En dat allemaal terwijl we geopend blijven voor het reguliere publiek, dat is soms een hele uitdaging!

Zef

Zef

Voordat BUUR mijn doel en dagelijkse bezigheid werd, was ik druk bezig met van alles en nog wat. Ik heb onder andere ex-criminelen geïnterviewd, probleemjongeren begeleid en trainingen ontwikkeld voor kinderen. Deze ervaring (niet zozeer het stukje over ex-criminelen) zet ik bij BUUR in bij het regelen van de algemene personeelszaken en de begeleiding van niet-reguliere werknemers. 

 

Aan deze pagina wordt nog gewerkt.

under_construction.png